Isnin, 9 Mac 2015

Karipap Pusar Kluang Bakar

Karipap Pusar Kluang Bakar

Alhamdulillah... ada salah seorang peminat karipap masak Karipap Pusar Kluang Frozen dengan bakar di dalam oven.

Testimonial Karipap Pusar Kluang Bakar
Baik untuk diet katanya. Katanya lagi,

"Masih rangup lagi. Kalau bakar lagi lama, lagi rangup. Saya bakar 20- 25 minit, api atas bawah, suhu 200 darjah celcius. Maybe sebab oven saya oven lama, suhu kena tinggi sikit. Kalau oven baru mungkin 150 darjah celcius je."

"Dia jadi cantek sangat macam currypuff yang kat The Coffee Bean & Starbucks tu. Hehehe..."

"Dorang kan bakar, kan? Pastrinya sedap sis. Selalunya karipap pusing, pastri cepat hancur. Tapi karipap ni, tak pon. Sedap lg ade."

Alhamdulillah... Kami sendiri belum pernah cuba bakar Karipap Pusar Kluang ini.

Moga-moga dengan testimonial ini membantu peminat karipap lain mencuba! :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terdapat ralat dalam alat ini